Ejendomsmægler på Frederiksberg – med faste priser!

På denne side på vor Link-blog deler vi link og artikler om ejendomsmæglere. Denne gang skal det handle om en ganske særlig ejendomsmægler på Frederiksberg, der rent faktisk skilter med sine priser! Det er mere reglen end undtagelsen, at mæglerne “glemmer” at fortælle om priser, dvs. bevidst udelader priser for kunderne, der som oftest er private, sjældnere firmaer.

Ejendomsmægleren hedder ABC Mæglerne og er kun et par år gammel – firmaet sælger specielt godt i områder som Valby og Frederiksberg, men er altid klar til at køre ud og sælge boliger i hele hovedstadsområdet. De faste priser gør, at iværksætterne bag firmaet har opnået en pæn bid af markedet og gerne siger ja til et salg af lejlighed, som måske ikke er så nemt endda.

ABC Mæglerne kører jo som sagt med faste priser, hvilket mest af alt er en fordel for kunderne, da der ikke flyder skjulte omkostninger til store printannoncerne som med de kendte ejendomsmægler-kæder såsom Home, EDC, Danbolig og andre. Det er nærmere mæglerne, som må sidder med den lange næse tilbage og græde lidt, hvis en lejlighed eller et hus viser sig lidt sværere at sælge, end man lige skulle tro.

Liggetiderne er dog for tiden lave hos vores venner fra ABC Mæglerne I/S. Firmaet fra 2011 på Frederiksberg Allé har samtidig også en høj karakter på Boligsiden, som det fremgår af dette vurderingslink om ejendomsmæglerne.

Valby og Frederiksberg som bestsellere

Som de fleste andre mæglere er ABC et foretagende, der dækker flere områder. Gutterne kører som sådan ud i hele hovedstadsområdet, men har deres bedste erfaringer med salg af lejligheder i Valby og Frederiksberg. Det er ligefrem mere reglen end undtagelsen, at de finder den rette pris i første hug og storsælger, når de får noget til salg i en af de førnævnte bydele.

Hvis du er nysgerrig efter at finde de faste priser på salg af andele eller ejerboliger, kan du besøge deres side i dette link for den nye ejendomsmægler og snuse lidt rundt efter mere om firmaets seriøsitet samt de relevante priser. Firmaet har også et kontor, hvor man altid kan kigge forbi i åbningstiden på hverdage og forhøre sig om et salg eller markedet helt generelt.