Her på bloggen deler vi gerne fede link / links og god underholdning med læserne, selvom emnet ikke kun handler om linkbuilding og SEO (Søgemaskinetoptimering på dansk). En af de mere ukendte, men stadig vældig populære underholdere til konfirmationer og firmafester hedder Sunny Cagara.

Han var for nogle år siden med i konkurrencen Talent på DR1 og har siden fået flere og flere job og dermed mere travlhed i sin forretning. Erhvervsmæssigt fungerer han som tryllekunstner (se bare videoerne i linket før), men spiller på flere genrer i sin underholdning. Han kan bl.a. også finde på at hypnotisere en frivillig på scenen, synge en sang undervejs eller stjæle fra konfirmanden eller chefen som et led i showet. Altså – han afleverer jo altid tingene tilbage igen!

I videoen på forsiden af siden kan du se, hvordan ” tricktyven ” Sunny arbejder med sine ofre på scenen. Han er virkelig knalddygtig og kan hurtigt rive skjorten af personen, som er til stede. I tilfældet på videoen sker det for selveste FN’s sikkerhedschef! Historien er gået hele verden rundt via virale medier og har også været vist på bl.a. Dagens.dk og i TV2 Lorry.

Konfirmation & underholdning

Nå, men det handler jo egentlig primært om, hvordan en dygtig underholder som Sunny kan hjælpe den store dag lidt på vej, når det handler om konfirmationen. For det første synes den unge konfirmand jo nok, at det er lidt sejere at se på de vilde tricks, en moderne tryllekunstner kan komme op med, end de taler mor og far har tænkt sig at holde.

Samtidig bliver konfirmationen og anderledes og mere skæg/utraditionel, hvis man prøver med sådan en gave til konfirmanden! Sunny markedsførte sig ofte i sin tidlige karriere som stand up tryllekunstneren, og netop humoren plejer ung som gammel at tage godt imod alle steder i landet. Med over ti år i baggagen ved sådan en landskendt underholder godt, hvordan citronen skal skæres så at sige.

Så hvis du eller familien vil have et godt tilbud på en tjekket omgang allround-underholdning leveret til lejligheden af DR-stjernen, kan I bare klikke på dette link: underholdning konfirmation

Underholdning med julemanden som tryllekunstner

Trylleri til festen er et spændende emne her på link-blog.dk! Det at finde den rigtige form for underholdning til din fest eller fødselsdag, hvad enten det skal være trylleri eller sang, kan være rigtig svært og ikke lige frem vildt gennemskueligt.

Derfor vil jeg prøve at hjælpe lidt med noget gennemskuelighed, med denne blog. Først og fremmest handler det om at have en rigtig god plan fra start af, og derfor vil jeg forsøge mig med fx en tryllekunstner. I mit tilfælde vil det være en der er god til netop alle tre dele. Derfor har jeg søgt godt og grundigt på nettet og fundet frem
til et rigtig godt bud, hvis jeg selv skal sige det.

Vedkommende underholder faktisk også som julemand, hvilket giver et fedt show til børnene, der gør store øjne – den gamle mand plejer jo ellers ikke at kunne trylle, far! Nå, men han hedder i virkeligheden tryllekunstner Robert Mark og er især god til fester med børn og barnlige voksne.

Han har tidligere været nummer 10 ved VM i trylleri, så det er altså en vis kapacitet vi har med at gøre. Robert Mark passer som fod i hose til de krav og kriterier jeg har sat op for hvilken form for underholdning jeg godt kunne tænke mig at have til dette arrangement.

Det viste sig imidlertid at der var et rigtig godt valg at tage Robert Mark som underholdning til arrangementet, og han var eminent til at få alle folk med i showet og føle de var en del af det. Hvad end det var de unge eller gamle i selskabet, elskede de hans optræden og det var helt klart med til at gøre dagen helt fantastisk.

Så mangler du også en tryllekunstner som ikke bare kan underholde, men også gøre festen perfekt, så vil
jeg helt klart anbefale Robert Mark som underholdning til din fest.