Linknørdens guide til vinrejser & vinsmagning

På denne underside skal det handle om eviggyldige temaer for alle, der er vilde med vin. Nemlig vinrejser til Italien og vinsmagning i København og omegn.

Der findes efterhånden en del vinrejser arrangeret af rejsebureauer eller bureauer med fokus på kulturrejser. Fælles for dem alle er dog, at de ikke er 100 % skræddersyet til vinentusiaster. Dvs. ikke nødvendigvis henvender sig til hobbyfolket inden for vin, men måske mere den brede danske masse. Det er der dog ved at blive ændret på.

Den uafhængige arrangør af vinrejser ved navn Vintur.dk er nemlig kommet på banen. Her på Link-blog.dk finder vi initiativet prisværdigt, da druenydelse jo ikke bare handler om at rejse, men også om at høre de gode vinhistorier og møde bagmænd i deres miljø.

Nap en vinsmagning i firmaet

Vintur.dks ture går blandt andet til destinationer i Italien og Frankrig og lægger vægt på en usnobbet gourmettilgang og fede oplevelser, siger rygtet. Firmaet bag arrangerer også vinsmagning i København og Roskilde med førnævnte lande som tema. Det er både for private og foreninger, men mest af alt efterspurgt i erhvervslivet.

En vinsmagning kan f.eks. handle om Bourgogne som område og plejer altid at rumme flasker, som Vintur.dks egne eksperter har hentet hjem fra det store udland. Det er jo en fordel at kunne fortælle de rigtige anekdoter og have talt vin med personerne bag de forskellige produktioner og druer.

Man kommer som kunde så at sige bagom det hele og kan opleve nye sider af vinens vilde verden hver dag i selskab med Vintur.dk på en rejse eller vintur sydpå. Firmaet sælger naturligvis også lidt flasker, når man har en smagning, og fortæller gerne om vinindkøb helt generelt, hvis jeres firma mangler noget information til julebestillingen.

Vi har i denne blog-tekst lagt link ind i de forskellige tekstpassager, som vi håber er til at finde rundt i. Husk: Et link er kærlighed til personerne bag og samtidig usability til brugerne. Kig forbi Link-blog.dk en anden gang og find informativ viden fra internettet.

Hej og god fornøjelse med druerne derude, link-venner!

 

 

vinrejse i frankrig - landskab