Den billige boligadvokat

Man kan med rette undre sig over, at der findes så mange boligadvokater, men at så få rent faktisk kan tilbyde en skarp pris til private forbrugere. På linket http://advokatjaas.dk kan man imidlertid læse mere omkring et af de billige kontorer, der rent faktisk skilter med en konkret pris!

Se, det er noget, vi kan lide her på Link-blog.dk! Der er også pakker at forholde sig til, og man bliver klogere af at sondere terrænet uden dikkedarer. Javed Aslam er navnet på advokaten, der tør brande sig som billig boligadvokat uden at skjule hverken pris, service eller andet relevant for nutidens utålmodige websurfere.

Skribenten her har selv oplevet problemer med at finde advokater, der ikke siger ‘2500 kr. i timen – eks. moms’, når man spørger, hvad de egentlig koster. Hjemmesiden eller annoncen i lokalavisen fortæller jo som oftest ingentinge. Så hånden på hjertet – Javed og lignende konkurrenter (hvis de da findes) skal hjertens gerne være velkommn i min verden, også på internettet, hvor denne gamle blog stadig deler rigeligt med links ud til højre og venstre.

Man kan også se ud fra artiklerne på hjemmesiden, at den pågældende advokat er medlem af Danske Boligadvokaters organisation, så en eller anden form for garanti eller forsikring har man rent faktisk for den pågældende kvalitet i ydelserne. Ikke dermed sagt, at alle er fuldkomne, men en boligadvokat til billig pris findes faktisk, så hvorfor ikke prøve det af og se, hvor eventyret bærer hen, når I møder en ny ven på nettet?

Man kan også tjekke hans referencer ud på Trustpilot, før man prøver sig frem på egen hånd og for egen regning – det var bare et ekstra tip herfra og god weekend, web-venner!

Du kan finde mere info omkring emnet i denne artikel på vores link-blog:
Artikel om advokater på nettet