Link til fede kontorhoteller & kontorfællesskaber

Hvor man før i tiden i højere grad satsede på at købe eller leje sine egne lokaler, så vælger flere at samle deres virksomhed under samme tag som en masse andre virksomheder, en slags andelsforening for iværksættere.

Hvor man i den traditionelle andelsforening står sammen om faste udgifter og dele både overskud og underskub, så er der ikke i kontorfællesskaberne tale om en økonomisk forankret andelsforening. Der deler man til gengæld lysten til skabe og drømmen om sin egen virksomhed, hvilket skaber et helt særligt arbejdsmiljø.

”Det er ikke sådan at vi sidder på skødet af hinanden, men det giver en tryghed og er stærkt inspirerende at vide, at dem inde på den anden side af væggen er ligeså seriøse og professionelle som man selv er.” Udtaler en iværksætter der har lejet sig ind i voxevaerket.dks kontorfællesskab i Odense.

Kontorfællesskaber, eller kontorhoteller som de også kaldes, har mange fordele for de små virksomheder. Der er kontorpladser og mødelokaler, der er i mange tilfælde kantine ordning og så er man kun få skridt væk fra at kunne skabe netværk til en lang række andre virksomheder.

Tager man udgangspunkt i voxevaerket.dk, så understreger deres seneste fremgang at kontorfællesskaber er det nye sort for de små virksomheder. Voxevaerket.dk har og driver et kontorhotel/kontorfællesskab i Odense og i Roskilde, men har også kontorhoteller andre steder på Sjælland og et enkelt i Jylland.

Du kan f.eks. besøge Voxeværkets først oprettede kontor i Roskilde nu.

Find kontorfællesskab i Odense

Foruden de mere praktiske foranstaltninger som kontorpladser og kantine, så tilbyder voxeværket.dk også gratis hjælp til at etableret en bestyrelse hos de små virksomheder som de huser.

Man kan sige at voxevaerket.dk ikke kun er udlejer, men også rådgiver for de virksomheder, der vælger at leje sig ind i kontorhotellerne. Denne ekstra service tiltaler mange iværksættere, der har mange ideer og ambitioner, men ikke den store praktiske erfaring med at drive en virksomhed.

Skulle man selv få lyst til at leje sig ind i et kontorfællesskab i Roskilde, Odense eller et helt tredje sted, så burde der være rig mulighed for at man kan finde det kontorhotel der passer til ens kriterier. Der er i dag kontorfællesskaber i det meste af landet og de administreres foruden af voxevaerket.dk også af en række andre udbydere. Men et kontorhotel kan være dyrt, så tjek altid niveauet, før du tager af sted for at kigge på stedet.