Her på Link-blog.dk udbreder vi gerne det gode budskab, når vi finder, der er gode tips og idéer at udbringe omkring links og nye hjemmesider til gavn eller advarsel. Denne gang skal det handle om skadeservice på opfordring.

Vi er meget positive og elsker at hjælpe jer derude, så kom gerne med jeres ideer til indhold her på bloggen. Denne gang fik vi som sagt en opfordring til at beskæftige os med dette emne, og derfor dette indlæg om skadeservice i Danmark.

Groft sagt klagede vores blog-læser sig over, at ISS virkede vildt dyre. Er der ikke andre alternativer, som ikke er så store og kan rykke ud lidt hurtigt, næste gang vores kælder er oversvømmet oven på et snefald eller monsunregn i Danmark, spurgte hun.

Der findes også billig skadeservice

Og jo, det er der heldigvis. Der findes en lille underskov af mindre skadeservicefirmaer, som kan hjælpe dig/jer med den slags behov. Typisk vil de levere en timepris, som ligger under ISS’ – nogle gange 40 % billigere endda.

Men vær opmærksom på, om I bestiller en pakkeløsning/fast pris, eller det er afregnet på de rene timer – sidstnævnte er nemmest at kontrollere og måle på, hvis I vel at mærke er hjemme, når de kommer og arbejder på stedet..

De opgaver, som skadeservice-virksomheder tilbyder at løse, er lidt forskellige, ligesom det kan variere, hvor meget medarbejderne ved om området, og hvilke maskiner der er til rådighed. Visse større firmaer har lidt mere avanceret måleudstyr til at finde vandskader og en lidt større affugter, men ofte kan man som mindre husstand godt nøjes med at kontakte en af de mindre spillere på markedet og få dem til at afgive et tilbud.

Hos det uafhængige skadeservice- og rengøringsfirma SyRen er man relativt godt kørende på maskinfronten med et bredt udvalg inden for affugtere og tillige ejer de ikke bare en ozongenerator, men op til flere størrelser alt efter behovet. Er det fx blot nikotin, der skal fjernes fra en leaset personbil eller er vi ude i en lidt større opgave, hvor der er gået fugt i et skab eller der decideret lugter af døde mennesker i et dødsbo i en lejlighed?

Rydning af dødsboer udføres af mange former for firmaer, men rensning er det ikke alle folk, som decideret kan håndtere, hvilket I også bør være opmærksomme på, når I søger på nettet for at finde en relevant leverandør på området.

Dette var Link-blog.dks fede side om skadeservice. Er der mere om emnet på nettet, som vi bør skrive om, er I velkommen til at skrive til os og foreslå noget nyt stof.

NB. Hvis nogen skulle have lyst til at læse mere om gavnen ved affugtning, kan de med fordel klikke i førnævnte link til en leksikonartikel om temaet.