Trappevask i København – find en pris på nettet

Leder du efter en effektiv hjælp og god rådgivning i forbindelse med professionel trappevask i København og omegn?

Der er masser af hjemmesider med firmaer, som kan hjælpe dig med en grundig vask af din trappe eller hele jeres opgang, så det altid ser godt og rent ud, når I kommer hjem. Der er dog visse ting, som man skal holde øje med, når der skal bookes trappevask.

Prisen er én ting, noget andet regler og det arbejde, der rent faktisk udføres. Og hvornår det lige skal gøres.

Arbejdet med trappevask i København

Et firma, som arbejder med den slags opgaver, hedder SyRen og har været på banen en del år.

“Vi arbejder med rengøring og trappevask i og omkring hele København og kan køre ud til både store såvel som små opgaver.

“Vi arbejder både for private, offentlige institutioner og erhverv, og uanset hvor stor jeres trappe eller opgang er, så står vi gerne for en gennemført rengøring. Opgangen og trappen er ofte det første, som man ser når man kommer ind i en bolig, og i kan altså give et meget bedre indtryk ved at have en velrengjort trappe.”

Der findes desuden regler om trappevask, når det f.eks. er vinter og sne og skidt slæbes rundt på trapper inde og ude. Reglerne for snerydning og trapper med sne opsummeres på udmærket vis i denne baggrunds artikel om snerydning.

“Vi tager gerne imod enkelte opgaver med trappevask i København, men vi kan også lave faste aftaler, der tilpasses efter jeres behov. Hvis i for eksempel vil have foretaget trappevask hver anden uge, så kan vi aftale et fast tidspunkt, så i altid kan sikre jer, at der er rent og fint.”, fortæller firmaet til Link-blog.dk.

Gode priser på trappevask

“Hos os får du altid fantastiske priser på en grundig trappevask. Du vil blive mødt af erfarne og kvalitetsorienterede medarbejdere, der arbejder for at give dig det bedst mulige resultat.”

“Uanset hvor i ønsker hjælp med rengøring, så kan i altid kontakte os for at høre meget mere om vores arbejde eller for at booke en aftale. Når i kontakter os, kan vi også lave et godt tilbud til jer.”

Når man skal indhente en given pris på trappevask, kan man godt finde en pris på nettet til sin boligforening, men ofte er det urealistisk, da der er sorte penge indblandet, eller ansatte der ikke kan tale dansk og måske hurtigt forsvinder fra pligterne en mandag morgen i februar.