Linknørd til vinsmagning i København

Det kan af og til være ensomt at være Link-blog.dk, men heldigvis kan man være ude for at blive inviteret til vinsmagning. De fleste har nok prøvet det på et tidspunkt eller smagt på vin i gode venners lag.

I mange år har Vinsmagning i København været en dille, men provinsen er også kommet godt med. Ja, selv webnørder som Link-blog.dk kan være ude for at prøve sådan en omgang druewrestling. Man starter typisk med at få en introduktion af en vinkyndig herre, som måske selv har rejst i det pågældende vinland blandt ranker, gårde og mudrede landeveje.

Han fortæller måske om de druer, der er med i smagningen, eller det pågældende vindistrikt – måske Barolo, som du kan læse lidt om nu – eller selve landet, som er temaet for den pågældende aften. Ja, typisk er det jo om aftenen, for det ville være lidt kedeligt, hvis man skulle spytte alting ud. Så hellere smage ekstra grundigt på varerne!

Der vil dog normalt altid være en spytbakke til vinresterne til stede og man kan komme med spørgsmål til druer og måder at nyde dem på undervejs. Når I skal booke en vinsmagning, er det lidt af en jungle at finde rundt i.

Billig vinsmagning i København eksisterer skam

Nogle vinsmagninger koster penge, andre er lidt billigere eller gratis. De lidt mindre firmaer, som gør det gratis, vil gerne have så mange deltagere som muligt og stiller krav ang. dette, da de håber at få solgt flasker på dagen eller i det mindste vise varerne frem uden at trække penge på marketingsbudgettet.

Det varierer altså meget ofte, hvordan tingene foregår, ligesom det er forskelligt, hvor smagningen finder sted. Det kan sagtens være ude hos et firma i forbindelse med julefrokost eller fredagsbar, men mange tager også et afbræk i hverdagen og besøger en vinkælder i det indre København f.eks. hvor der kan smages på varerne, og folk bedre kan fordybe sig.

Der findes også restauranter i byen og Roskilde, hvor man kan komme hen og prøve en vinsmagning. Vinsmagning i Roskilde med Vintur.dk Vintur.dk i Roskilde er f.eks. en af udbyderne på markedet, der også gerne guider kunden hen til den mest relevante oplevelse.

Firmaet arrangerer bl.a. smagninger inden for emnet biodynamisk og økologisk vin – bl.a. fra gårde i Italien og Frankrig.