Hvem er kropsterapeut Lise Lillesøe?

Lise er specialist i personlige og fysiske forandringsprocesser, populært kaldet kropsterapi. Hun har hjulpet over 1.000 mennesker med at komme af med smerter i kroppen, finde ro og opnå større livsglæde.
Lise har arbejdet som behandler siden 2006. Hendes speciale er en dyb viden om, hvordan spændinger i kroppen kan hænge sammen kombineret med en evne til at aflæse klientens følelser og behov.

Ungdommens Røde Kors førte til job som kropsterapeut

Egentlig drømte Lise om en karriere indenfor journalistbranchen, men hun fandt hurtigt ud af, at hendes talent er at arbejde som behandler. Mens hun studerede medievidenskab på Aarhus universitet, arbejdede hun som frivillig rådgiver i Ung på Linie hos Ungdommens Rødekors. Herefter besluttede hun sig for at gå behandlervejen og uddannede sig som kropsterapeut hos Body-sds. Hun har løbende videreuddannet sig hos Body-sds samt uddannet sig som kropsterapeut hos Omni og taget den 3-årige overbygningsuddannelse som mindfulnessbaceres psykoterapeut.

Hvad er Body-SDS mon?

I 2010 blev Lise ansat hos Body-sds som terapeut og var desuden med til at udvikle undervisningsmateriale til Body-sds-uddannelsen og videreuddannelseskurser i problemer i fod, knæ, hofte, ryg, skulder, albue og håndled, nakke mm. Hun har desuden hjulpet med udvikling af kurser i indføling og psykologi. Lise underviste også i Body-sds grundtræning.
I 2016 besluttede Lise at starte op som selvstændig behandler. Privat bor hun sammen med sin kæreste, Michell Alexander Kowal, der arbejder som behandler hos Body-sds. Sammen har de datteren Liva fra januar 2015.

Body-SDS
Body-SDS