Blog om stresscoaching med certificeret coach

Stress er en naturlig og biologisk reaktion og er ofte forårsaget af, at man har svært ved at prioritere og sige fra. Mange af os halser rundt for at få både arbejdsliv og privatliv til at hænge sammen, hvorfor stresscoaching kan være en mulighed for mange borgere.

Vi lever i et samfund, hvor vi konstant bliver bombarderet med information, andres og egne krav m.m. men nogle gange bliver belastningerne så store, at vi bliver ramt af stress.

Men hvad gør man? – Går hjem og lægger sig i hængekøjen og venter på det går over? Signalerne om overbelastning i form af stresshormoner i kroppen og en hjerne, der er sat delvis ud af drift, – kan det bare gå væk af sig selv?

Det kan det måske, hvis man bliver i hængekøjen længe nok, men da det ofte er tanker, der forårsager stressen, kan det tage sin tid, hvis man ikke får hjælp.

En veluddannet og certificeret stresscoach kan være den støtte man har brug for, for hurtigere at genfinde sig selv – til igen at få balance i livet.

En certificeret stresscoach yder både afhjælpende såvel som forebyggende stressbehandling – typisk i form af et stresscoaching forløb. Stresscoaching bygger på ideerne om

– at små skridt er bedre end ingen
– hjælp til selv-hjælp
– at forandringen sker mellem samtalerne

Stresscoaching er at skabe balance fysisk og psykisk. Stresscoaching er også at skabe udvikling ved at blive bedre til at tackle stress og evt. få kigget på øget selv-værd, mindre perfektionisme og andet i dine
tankemønstre, der kan gøre dig fri af stress.

Et stresscoaching forløb kan gøre dig stressfri

Stresscoaching er et coaching-forløb, der typisk består af 7 samtaler, der tilrettelægges og indpasses din aktuelle situation. Hver samtale tager ca. 1 1⁄2 time.

Mellem de første 4-5 samtaler er der typisk en uge, mens der mellem de sidste 2-3 samtaler typisk går 2 uger. Altså et forløb på 2-2 1⁄2 måned.

Du får endvidere en grundlæggende viden om hvad stress er og bliver undervist i afstresning og støttet i processen med at finde dine prioriteringer og værdier, så du kan stå ved dig selv og sige til og fra med udgangspunkt i den du er.

Du får effektive og brugbare værktøjer, så du kan holde dig stressfri fremover, så hvorfor ikke prøve værdien af en god coaching? Priseksempler er tit svære at finde, men denne hjemmeside viser dig priser på en stresscoach