Bestil en svensk oversættelse på nettet

Her på Link-blog.dk deler vi som altid ud af gode råd og ideer på internettet. Det være sig tips til private eller folk, som driver selvstændig virksomhed.

Denne blog skal handle om svensk oversættelse – et emne, som man nok ikke tænker på som noget moderne, der har stor relevans på internettet. Ifølge SEO-ekspert Søren Lillesøe fra PR-bureauet Supra Media er det heller ikke noget, som så mange søger på gennem anvendelse af Google.dk eller Bing.

Til gengæld er det super relevant trafik for et oversætterbureau for eksempel, der står og mangler kunder. Og der findes mange firmaer, som sælger til det nordiske marked, men endnu ikke har fået oversat webshoppen eller konsulentsiden til svensk eller norsk.

Så det er noget af en win-win for begge parter at finde frem til hinanden via internettet. Det er for nylig blevet muligt at bestille oversættelse til svensk via mail. Det er altså ikke en webshop, men noget der ligner – bestil og få svar inden for 24 timer, fremgår det af hjemmesiden Artikel-tjenesten.dk.

Find en svensk oversætter

At finde en svensk oversætter er ikke altid lige nemt, når man søger. Det er mest oversætterbureauer, der dukker frem, som opererer på tværs af landegrænser og tilbyder mange sprog, hvor alle oversættelserne er af høj kvalitet. Siger de. Lidt forvirrende måske – og nok ikke altid lige sandt.

Svenske tekster kan ofte forstås af danskere og nordmænd, men det er ikke altid sådan den modsatte vej rundt, hvorfor en oversættelse altid vil være den bedste løsning for at udrydde alle misforståelser, når der skal bestilles varer online.

Der er også mange ord, som ikke betyder det samme, selvom de staves ens.
F.eks. er gratis på dansk noget ganske andet end på svensk, og den kulturelle måde at beskrive ting på kan også være anderledes.

Via Artikel-tjenesten er det muligt at købe både svenske og norske oversættelser. Der er ikke tale om godkendte tolke, da prisniveauet er lavt, men konceptet anvender dygtige studerende og freelancere med original sprogbaggrund. Så ingen Google Translate eller folk, der ikke ved noget om sprog.

God fornøjelse med oversætterjagten online!