Kontorfællesskabet – the missing link for en iværksætter!

I efterdønningerne af finanskrisen oplevede flere af de store kontorudlejningsvirksomheder herhjemme, at de måtte lade gode og brugbare kontorlokaler stå tomme. Der var et tydeligt behov for at gentænke hele kontorudlejningsbranchen, så man kunne få de små iværksættere inden for dørene.

I kontorfællesskabet betaler man for det man bruger og for små iværksættere og nyopstartede firmaer, er huslejen ofte en dyr fornøjelse., og kan derfor forkorte den økonomiske levetid alvorligt.

Derfor vælger mange også at starte virksomhed op privat, men det er langt fra optimalt, og da slet ikke hvis man er i en branche hvor man har brug for repræsentative lokaler eller skal afholde daglige møder.

Hos Voxevaerket.dk har man specialiseret sig i, at skabe billige og professionelle rammer for små og mellemstore virksomheder. Man kan få kontorer i mange størrelser, og derfor behøver man altså ikke betale for unødig plads eller faciliteter man ikke bruger som på et mere kontorhotel agtigt sted. Man kommer til gengæld til at have sin daglige gang, i et fællesskab med mange igangsættere og ildsjæle, og det skaber helt unikke muligheder for at netværke.

Lad netværket komme til kontorfællesskabet

Mange eksperter og erhvervsledere står i kø for at understrege vigtigheden i at netværke. Det er en essentiel platform til at skabe nye forretningsforbindelser, finde nye ansatte og nye kunder.

Sidder man hjemme i stuen, kan det være svært at se hvor og hvordan man skal få netværket. Man kan selvfølgelig melde sig ind i forskellige netværksfællesskaber, men de koster som reglen penge og man risikere at tiden man bruger, ikke munder ud i brugbare resultater.

Er man i et kontorfællesskab så har man et gratis netværk lige ved hånden. Vælger man eksempelvis en kontorplads i Voxevaerket.dk kontorfællesskab i Roskilde, så vil de øvrige personer i kontorfællesskabet med stor sandsynlighed være lokalt forankret. På den måde vil man hurtigt kunne skabe kontakt til en række mennesker, der kan styrke end virksomhed lokalt.

Med kontorfællesskaber i Odense, Århus, Roskilde, København, er der også altid gode transportmuligheder til kontoret. En af de seneste nye afdelinger er kontorfællesskabet i Taastrup, en forstad til København.