Links: Skadeservice-firmaer i Danmark

Her på Link-blog.dk deler vi gerne ud af praktisk viden samt linker til relevante sites ude på internettet. Denne gang skal det handle om noget, der ikke er så nørdet, nemlig skadeservice.

Altså dilemmaet ISS eller ej – skal man som privat betale en halv bondegård for at få suget vand op fra kælderen eller ozonrenset bedstemors dødsbo?

Nej, vel. Der MÅ næsten findes andre firmaer, som er til at tale med, der ikke tager sig så godt betalt for ikke-konsulent-ydelser. Der findes en del firmaer på markedet, men skadeservice er ofte betalt af forsikringsselskabers skadeafdelinger og holder derfor et højt prisniveau.

Man kan dog godt være heldig at finde små spillere, der er ærlige og grundige i deres tilgang og service. F.eks. findes der firmaet Syren ApS, der har eksisteret en del år gennem forskellige opsætninger.

Ejendomsservice og dansktalende skadeservice

Ejendomsservice til boligforeninger og rengøring udgør en stor del af deres forretning, som er døgnbemandet, men skadeservice i Danmark er også et seriøst forretningsområde.

Firmaet ejer bl.a. flere ozonrensere til formålet og har erfaring med dødsboer. Medarbejderne taler dansk og har et ry for at overholde deres aftaler og være væsentligt billigere end ISS.

Inden for ejendomsservice er firmaet kendt for især diverse vicevært arbejde, trappevask i primært etageejendomme samt snerydning i København og Ht-området.

Et firma ved navn Skadeservice Danmark gik angiveligt konkurs for noget tid siden, men der findes stadig forskellige alternativer til ISS som leverandør til boligforeningen, privaten eller erhvervsejendommen, men billigere er de som oftest ikke.

Så det gælder om at være på jagt og researche på nettet ligesom de skarpe bloggere fra Link-blog. Vi ønsker god fornøjelse med surfingen på webben og håber, at I allesammen finder en velegnet og dygtig leverandør på området.

Det er også muligt at se, hvad en ozongenerator er for noget, ved at kigge på Youtube. Det giver meget mening i visse former for skadeservice at anvende sådan en fætter!