Link-nørden om en fair ejendomsmægler i Valby

En god ejendomsmægler er vigtig, når man skal se på ny bolig eller sælge sin gamle. Det kan dog være svært at finde rundt i junglen med alle de forskellige ejendomsmæglere i Valby og andre bydele i København, der er på markedet i dag.

Der er sågar personer der vælger helt at droppe de traditionelle rammer og selv vil sælge deres bolig og slippe for at betale noget som helst for transaktionen.

Ejendomsmægler på Frederiksberg

Hvis jeg for eksempel skulle ud og se på ny bolig i indre by, det kunne være på Frederiksberg eller i Valby, så ville jeg først og fremmest undersøge hvilke ejendomsmæglere der fandtes omkring begge steder.

Jeg ville benytte mig af en ejendomsmægler, da det er det bedste, hvis man ikke selv har forstand på handler inden for boligmarkedet. Det er en garanti for at alt går på den rigtige måde, og hvem vil ikke betale lidt ekstra for at få de rigtige ydelser?

Jeg faldt over en ejendomsmægler der opererede i begge områder og
som ikke gjorde som alle de andre ejendomsmæglere. ABC Mæglerne ligger på Frederiksberg, men sælger også boliger i Valby. Denne ejendomsmægler har udover at ligge det rigtige sted og en anden fordel, nemlig fast pris.

Dette vil sige at det kun er ejendommens pris der ændrer salæret til mægleren. Det er derfor super nemt at besøge deres hjemmeside og sammenligne priserne på de boliger man er interesseret i, og fravælge dem som man ikke lige synes om.

ABC Mægleren det billige valg

Jeg kan kun anbefale at tage kontakt til en mægler, og hvis man alligevel skal det, er det jo kun positivt hvis man kan spare lidt penge. Det handler trods alt om rigtig mange penge når man skal handle bolig og derfor er det jo rart hvis man kan spare nok penge, så man har til fx lidt nyt til boligen.

Så skal du til Frederiksberg eller Valby, snup et kig hos ABC Mæglerne, det er jo muligt at de har lige netop det du går og leder efter, og hvorfor så ikke slå til og spare lidt penge.