Link-blog ser på overvågningskamera – nedsæt risikoen for indbrud

Opsætning af alarmsystemer og overvågningsudstyr kan have en præventiv effekt. Frygten for at blive fanget får tyven til at gå langt udenom ifølge Link-blog.dks egne erfaringer.

Ingen bryder sig om at blive taget på fersk gerning – og slet ikke en indbrudstyv. For ham eller hende er noget af det værste at blive fanget af et alarmsystem. Når først alarmen lyder, er det med at komme så hurtigt væk som muligt.

At blive fanget på kameraovervågning er en anden ting, som de færreste kriminelle bryder sig om. Billederne fra et overvågningskamera kan nemlig ikke kun være med til at lede politiet på sporet af gerningsmanden, det kan også bruges som bevismateriale. Når der er levende billeder, der viser tyven med hænderne nede i kagedåsen, er det nemlig svært for ham at bevise, at det ikke var ham, der spiste kagerne.

Overvågningsudstyr i mange varianter

Når det drejer sig om at indbrudssikre sit hjem med tyverialarm eller overvågningskamera, findes der mange forskellige løsninger. I dag kan man få mange slags privatalarmer til sin bolig – og flere af dem kan betjenes fra ens mobiltelefon.

Også når det gælder overvågningskameraer til både udendørs og indendørs brug, er mulighederne mange. Man kan få kameraer i alle størrelser og priser og lige fra analoge kameraer til Full HD IP kameraer. Og mange af dem er også mulige at styre og følge på enten computer eller mobiltelefon.

Overvågnings- og alarmsystemer er et simpelt middel mod indbrud og hærværk. Kigger man på, hvad en indbrudstyv eller hærværksmand koster at ”have på besøg”, kan det også være en rigtig god investering.

Men gevinsten ved at sikre sig med alarmer og overvågning kan være langt mere end kroner og ører og affektionsværdi. Rigtig mange mennesker oplever nemlig, at disse præventive tiltag skaber mere tryghed i
hverdagen.