Link-blog om billige ejendomsmæglere

Hvordan finder man en billig ejendomsmægler på nettet, tænker du sikkert? Det er her, Link-blog som altid iler til med gode råd og links.

Når man skal sælge sin bolig, vil man gerne have så mange penge som muligt ud af det. Det betyder også, at man ikke har lyst til at betale i dyre domme for en ejendomsmægler, der måske bare koster en konsulenthyre og bruger for mange (dyre) markedsføringskanaler. Men hvordan finder man en billig og god en af slagsen?

Søger man på nettet, er det lidt af en jungle. Der findes et hav af ejendomsmæglere og det er ikke umiddelbart til at gennemskue, hvem der er både bedst og billigst. Derfor er her et par gode råd. Gå f.eks. efter gennemskuelige priser.

– Gå efter faste priser. Flere og flere ejendomsmæglere er begyndt at tage et fast salær for deres ydelser, og det er der en god grund til. Folk vil nemlig gerne kende prisen på det, de køber, inden de køber. Vær dog opmærksom på, at der ikke løber uforudsete beløb på i form af f.eks. tillægsydelser såsom dokumentgebyrer, markedsførings i aviser og på hjemmesider m.v.

– Lav også gerne hurtig research på nettet! Det er meget hurtigt at tjekke ejendomsmæglere via boligsiden.dk, trustpilot.dk eller ved en simpel Google-søgning. Gennem en hurtig research kan du nemt få et overblik over, hvilke erfaringer andre har med en given ejendomsmægler.

– Brug dit netværk. Når du kigger dig om i dit netværk, vil der ofte være indtil flere, der har købt og solgt bolig i de sidste par år. Spørg ind til deres erfaringer med deres ejendomsmæglere – hvad var godt og hvad var skidt og kan de anbefale den mægler, de brugte.

– Tjek om der har været klager over ejendomsmægleren. Det er muligt at se, om der har været klager over en ejendomsmægler. Der findes to steder, hvor man kan se dette: Klagenævnet for ejendomsformidling og Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere. Samt måske også indirekte via link på ratingsites som Trustpilot og Boligsiden.

– Brug Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening. Et medlemskab af Dansk Ejendomsmæglerforening er et kvalitetsstempel. Hvis mægleren er det, er han/hun nemlig forpligtet til at følge en række normsæt og brancheregler, at modtage løbende efteruddannelse og at have en lovmæssig ansvarsforsikring og garantidækning for deponerede midler!

– Indhent flere tilbud. Det er en god ide at indhente mindst to tilbud fra ejendomsmæglere. På den måde har du noget at sammenligne med, når du skal træffe dit endelige valg.

– Lyt til din mavefornemmelse. Når du har udvalgt nogle ejendomsmæglere, som du overvejer at bruge, så sørg for at få booket et personligt møde med dem. Her vil du nemlig kunne få svar på de spørgsmål, som du ikke kan finde på mæglerens hjemmeside. At finde den rigtige ejendomsmægler handler ikke kun om pris, men også om kemi og tillid og det vil du kunne mærke på et personligt møde.

– Gå efter lokalkendskab. Når du skal sælge din bolig, er det en god ide at finde en mægler, der kender dit område rigtig godt. Skal du eksempelvis sælge en lejlighed på Frederiksberg, kan det være en stor fordel at benytte en mægler, der er fokuseret på lige præcis den bydel.

Den billige ejendomsmægler fra Frederiksberg

Hos ABC Mæglerne vil man gerne være det foretrukne valg, når man skal sælge sit hus eller sin lejlighed på Frederiksberg eller i Valby. Her prioriterer man at levere mæglerydelser til en billig pris uden at gå på kompromis med servicen. Den lille mæglerkæde er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og tilbyder et fast lavt salær uden overraskelser.

Så det er bare en af de uafhængige spillere på markedet, der slår sig op som en billig ejendomsmægler. Der er sikkert flere, men ifølge ratings fra rigtige kunder på BOligsiden er ABC at foretrække. Så hvorfor ikke bestille en gratis vurdering af lejligheden eller huset?

ABC dækker det meste af hovedstadsområdet og har ry for især at sælge skarpt i områder som Frederiksberg, Østerbro og Valby.

Link-bloggen om linkbuilding