Link til at finde din bryllupskages pris

Hmm, hvad er din bryllupskages pris mon på? Altså hvor meget skal I sætte af i budgettet til den store bryllupsevent til kage og dessert..?

Bryllupskager
findes i alle mulige varianter, størrelser og ikke mindst prisklasser, og det kan derfor være svært at finde en der både matcher ens drømme og ens budget. Det man typisk forbinder med bryllupskager er noget med en masse hvid marcipan overstrøet med roser, guirlander og blonder i romantiske farver fordelt udover mangfoldige etager hvor der på den øverste og sidste står en miniature-version af det nygifte par.

I tillæg til at være en smule fantasiløse og upersonlige, er kagerne også ofte dyre, og man kan have svært ved at få opfyldt sin kagedrøm, uden at fuldstendigt overskride bryllupsbudgettet.

Hvordan finder man så sin lækre og personlige bryllupskage til en overkommelig pris?

En alternativ bryllupskage – men hvad er dens pris?

Efter de mange forskellige udsendelser på fjernsynet om både mad og kagebagning, er mange blevet ret skrappe til selv at skabe fantasifulde kagekreationer. Der popper også op flere og flere butikker der specialiserer sig på det udstyr der skal til for at skabe sin helt personlige kage. De selvsamme steder tilbyder tit også at lave kagerne for dig eller de tilbyder kurser så du selv kan blive klædt på til opgaven.

Tilgængeligheden af produkter som dekorfondant, tyloselim (spiselig lim!) og glaze (for højglans) og forskellige geléer (for at hindre udtørring) er nu så stor at menigmand godt kan kaste sig ud i det store bryllupskageprojekt, uden at den dyre konditor skal ind over med en høj pris …

Mange vælger også at lave de populære pop-cakes med forskellige udklædninger og simpelthen have portionsanrettede kager i stedet for den store etage-mastodonten.

Hvis du er ude efter noget cool bagegrej til den cremede, syndige kage, er der hjælp at hente ved sammenligne priser på f.eks. PRicerunner eller Kelkoo. Så der spares lidt den vej rundt.

Link til at finde priser på konditorens bryllupskage

Hvis projektet med at lave sin egen kage stadig giver dig sved på panden, kan alternativet være at handle med private på eksempelvis e-bay eller trendsales for at spare lidt penge – her findes en masse kageentusiaster der gerne laver hele kagen for dig eller for eksempel kun hjælper med dekoren.

Held og lykke med at finde din helt personlige kage! Hvis alting går galt, kan du altid finde lækre eksempler med indbygget bryllupskage pris på Strangas’ side. Der er tale om en eksklusiv konditor, der er specialiseret i netop dessert og bryllup. OG der står altid pris på kagerne og designs, etager osv. kan dyrkes før køb, bestilling eller fremmøde.