Billig SEO til alle webshops

På denne underside skal det handle om et spændende tema for alle link-nørder, nemlig billig SEO (search engine optimization). Altså søgemaskineoptimering. Som i en markedsføringsdisciplin, der kan få alle til tops på feks. Google.dk eller en anden søgemaskine uden at give en halv bondegård eller mer’.

SEO er et engelsk begreb, men det er relativt velbeskrevet på danske blogs og fora også. Det handler ikke kun om indholdet (content) på en given hjemmeside eller webshop, men også de links, som peger på den givne side. Er de troværdige i Googles øjne (Google indekserer eller scanner hver dag nettet for nye links og hjemmesider) eller ser det ud til at være mekanisk, bestilt arbejde, dvs. snyd. Det kan godt lade sig gøre at snyde med kinesiske robotter spytte links ud der peger på en side, men denne mulighed er efterhånden lidt svær.

Salgsværdi af danske SEO-tekster

Derfor handler det om danske kvalitetslinks og danske tekster, såkaldte SEO-tekster eller SEO-artikler, som omhandler det emne og de links, man gerne vil findes på for at komme frem i skoene med sin marketing. Prisen for at købe forskellige placeringer/artikler på danske blogs varierer meget, og det kan som oftest bedst betale sig at forhøre sig i sit netværk ang. en fornuftig leverandør.

Der findes en del, som bedriver denne gode linkbuilding (det engelske ord for det, der er ikke noget dansk), men ikke alle er lige seriøse eller anvender kun egne blogs til formålet, som Google ikke finder interessante. Det kan ofte være en billig metode, hvis man kan kombinere egne, unikke tekster på sin webshop med indkøbt artikelhjælp fra andre sites.

MAnge webshopejere begår den fejl at lave ens tekster til mange produkter eller varegrupper frem for at indføre lidt variation for at tækkes kunder og søgemaskiner. Men som sagt kan hjælpen tilkøbes på mange måder. Et eksempel er hjemmesiden Artikel-tjenesten, der sælger billige webtekster og har forstand på linkbuilding også. Billig SEO hedder en side også, men Tjenesten er bestemt et besøg værd for de fleste kundetyper, der gerne vil købe mange tekster på en gang og spare på reklamebudgettet.