Her på Link-blog.dk er vi kendt for at være glade internetnørder, som gerne blogger lidt om link / links og giver gode råd om livet online til hr. og fru Danmark ved kakkelbordene.

I denne afdeling på bloggen handler det om advokater, der udbyder deres ydelser via marketing på internettet. Ligesom mange konsulenttyper har forskellige typer af advokat efterhånden også indset, at information via nettet er vejen frem, hvis man vil have kunder på bordet hele tiden løbende.

Bevares, der er sikkert undtagelser, men næsten alle advokater har en hjemmeside, og en del er efterhånden også kommet i gang med at blogge eller købe Adwords-annoncering. Man kan også vælge at satse på søgemaskineoptimering – såkaldt SEO, forkortelsen på engelsk – hvor det gælder om at få hjemmesiden til at dukke op i de redaktionelle søgeresultater på fx Google.dk under ” boligadvokater “.

Der findes også advokater, som satser på at få en god rating på sider med anmeldelser, så der kan I også finde en juraspecialist til netop JERES formål, uanset om det drejer sig om testamente, skilsmisse, bolghandler, kontrakter til erhverv eller andet godt. Det kan bl.a. ses ved at besøge sider som Agera, Trustpilot.dk og til dels Amino.dk.

En af de mere moderne folk inden for branchen i København og omegn holder til på et kontor med sin ansatte sekretær. Advokatkontoret går under navnet Advokatjaas.dk.

efter sin stifter Javeds initialer, og han er primært til for kunder, der skal bruge en boligadvokat i København.

Det forholder sig sådan, at JAAS køber sig til søgemaskineoptimering ligesom en del andre konsulenter og jurister er begyndt på. Dels for at få flere relevante kunder serveret, men også så de nuværende kunder nemt kan finde frem til én, uanset hvad de søger på eller hvordan (hvilket device).

Kontoret anvender også sider med ratings til at finde deres kunder og er på den måde lidt mere nytænkende end de fleste inden for branchen. JAAS arbejder også med mere klassiske emner såsom testamenter, skilsmisser, firmakontrakter og andet godt, men har boligadvokat-certificering som sit speciale, hvorfor kunderne opsøger dem fra mange områder i hovedstaden.

Man kan hævde, at en billig boligadvokat – for en sådan er Javed – kan yde ordentlig rådgivning, men i en branche, hvor priserne er tårnhøje, kan man ikke gå helt galt i byen, da vedkommende er godkendt som boligadvokat af Danske Boligadvokater. Det er ikke sådan, at pris og service nødvendigvis altid hænger sammen – hvis markedsføringen går automatisk, behøver advokaten ikke tænke så meget i salgsbaner, men blot koncentrere sig om de flinke kunder.

I kan læse mere om de tilbudte varer så at sige i dette link serveret af Link-blog.dk’s altid så flittige webmaster: Søg på boligadvokat pris.
på Google f.eks. eller klik i linket nu.