Link til fed bryllup-underholdning

Alle mennesker har prøvet at deltage i et bryllup som gæst eller måske brudepar. Der finder altid underholdning sted til et bryllup i den ene eller anden kategori, uanset om parret selv optræder med en dans, bedstemor serverer en hjemmekomponeret sang, eller der er hyret en guitarist med band.

Bryllupsunderholdning er klart nok kommet for at blive, men selve sammensætningen og hvad der hitter bevæger sig klart nok igennem tiden og kulturer. En pianist ved at flygel eller en ældre herre med hårpisk, som spiller Memories på sit hammondorgel, hører mest fortiden til, med mindre man kommer ud i provinsen.

Mere opfindsomme tiltag fra parret og ekstern underholdning er nok mere trenden for tiden, hvis man skal tolke den respons, jeg som Link-blog.dk-blogger modtager fra venner og bekendte. Folk sparer i hvert fald ikke, når der netop er tale om et bryllup.

Så her følger et link om nutidens bryllup-underholdning. Der er nemlig i stigende grad efterspørgsel efter tryllekunstnere som underholdere til danske bryllupper ifølge medierne.

Tryllekunstnere kan vise sig at være billigere end kendte stand up-komikere og leverer virkelig opsigtsvækkende ting, som virker på tværs af generationer. Tryllekunstneren Sunny Cagara er her en af de dygtigste og mest aktive i fht. underholdning til firmafest og privatfester såsom bryllupper i det ganske land.

Han er MEGET fingernem og er derfor også kendt som en udmærket tricktyv i embeds medfør under shows. Det er muligt at se en masse klip på YouTube med den slags rapserier, han kan lave. Det er RET vildt, vil jeg sige, og man skal holde på pung og penge, når Sunny kigger forbi til festen
🙂

Nå, men her på Link-blog skal I mange læsere jo ikke snydes for et link til et engelsk site med alskens ideer til at bryllup-underholdning for enhver smag og alle aldersgrupper kan være med, skal det siges!

Det er kun fantasien, der sætter grænser, så se dette
link med underholdning og eventbooking for inspiration!