En ægte Robert med underholdning til børnefødselsdagen

Børneunderholdning er nok ikke det tema, som vi oftest berører her på Link-bloggen. For det første handler linkdelingen oftest om søgemaskineoptimering og for det andet er emnet nok ikke så rock n roll, at alle mennesker gider læse om det.

Ikke desto mindre ernærer en del mennesker i Kongeriget sig med underholdning til netop denne særlige målgruppe af småfolk. En af disse personager er tryllekunstneren Robert Mark, der udmærker sig ved at være en billig tryllekunstner, der ikke tager en herregård for et show og derfor gerne spreder glæde til en børnefødselsdag, Blå mandag eller måske konfirmationsfesten med sine evner inden for korttrick bl.a.

Aktive Robert tryller


Tryllekunstneren Robert
har været aktiv igennem en del år og har derfor noget af et bagkatalog af underholdningsevner alt efter den fest, der skal afholdes og den givne målgruppe. Selv kaninen i hatten kan leveres til den børneflok, der måtte ønske sig en klassiker at måbe til i børnehaven under en festdag.

Man kan med rette sige, at denne tryllekunstner fortjener en æresrobert eller pris for sin indsats over for småfolk igennem årene. Mange tryllekunstnere orker ikke børn og ser ikke de små ting som interessante, der gør en forskel for en målgruppe, der er så ung og påvirkelig.

Robert laver også andre underholdningsindslag til f.eks. voksne inden for såkaldt stand up comedy med tryl iblandet. Han ligger i øvrigt også højt på Google, og må vel derfor kunne noget særligt med sin linkbuilding – altså komme højere op vha. links i en søgemaskine.