Stigende efterspørgsel på ejendomsmæglere på Frederiksberg

Så er der nyheder igen fra Link-Blog.. Boligsalget er for alvor begyndt at stige igen og det har skabt forøget efterspørgsel på ejendomsmæglere – især på Frederiksberg, der er en af de kommuner, der oplever den største stigning

Efter at boligmarkedet i de første år af finanskrisen oplevede en mindre stagnation, er der for alvor kommet gang i bolighandlerne igen de seneste par år. Frederiksberg er en af de kommuner, hvor fremgangen i salget af boliger har været størst. Og det kan de mærke hos bydelens mæglere. Her oplever man, at folk igen tør handle boliger – men også, at folk udviser større forsigtighed og i højere grad ønsker, at deres boligsalg og -køb skal gå gennem en mægler.

2v’er og 3v’er på Frederiksberg er populære

Det er især de mindre lejligheder, der er populære på Frederiksberg, hvilket skyldes, at der bor mange singler og studerende i kommunen. Hos ejendomsmæglerne oplever man tit, at kunderne i butikken er forældre, der ønsker at købe en studiebolig til deres børn. Og samtidig investere deres penge i fast ejendom til senere fornøjelse i pensionisttilværelsen.

For alle købere og sælgere gælder det dog, at der bliver udvist langt større påpasselighed, end man hidtil har set i mæglerbranchen. Derfor oplever ejendomsmæglerne, at det, der især efterspørges, er lokalkendskab, brugbar rådgivning og gennemskuelige priser.

Link-nørd: Folk vælger mægler ud fra fast pris

Hos ABC Mæglerne, der driver deres biks som en ejendomsmægler på Frederiksberg og i Valby, er det netop det store lokalkendskab, der har skabt et solidt netværk af trofaste kunder. Her oplever man, at kunderne lægger stor vægt på lokalkendskabet, fordi det ofte giver et hurtigere match mellem køber og sælger – og dermed et hurtigere og bedre salg og større tilfredshed.

Men man ser også en tendens til, at kunderne går efter de ejendomsmæglere, der har en fast pris. Man ønsker tryghed og ingen uforudsete overraskelser i sit boligsalg – og især inden for ejendomsmæglersalæret.

Når man som kunde går på jagt efter en billig boligadvokat, er der også en del muligheder på nettet. Dog desværre har mange af dem for travlt eller viser sig at være 1500 kr i timen (!)-dyre eller mere endnu. Det er derfor en god ide at tjekke, om de er godkendt boligadvokat og derfor kan yde den rådgivning, I er på jagt efter, og om det nu er en fair pris i det hele taget, I skal betale ved en ejendomshandel.

Tag et kig på denne interessante hjemmeside, Link-blog har opstøvet – der er tale om en fast pris og en billig boligadvokat ifølge alle udtalelserne på Agera og på selve hans (advokatens) hjemmside. Så tag et kig og find evt. jeres boligadvokat pris i linket.