Link til kendte på sociale medier

I denne link-artikel på bloggen skal det handle om kendte menneskers brug af sociale medier. Man ser ofte, at sociale medier kan skabe aktiv PR – og furore. Tryllekunstner Sunny Cagara er en af de kendte danskere, der bruger sociale medier i høj grad – han har deltaget i flere talentshows på TV og deler nu lystigt ud af sine tryllekunster på Youtube-videoer. Som også deles via Google+.

Der eksperimenteres også med de små, hurtige opdateringer på Twitter, mens Facebook er hans største medie og socialt mest slagkraftige potentielle salgskanal.

I udlandet kender man især til furore-delen af de sociale medier. Charlie Sheen kan ikke ligefrem trylle, men er kendt for sine provokerende og livlige opdateringer på Twitter, hvor firmaer betaler en formue for at komme med i updates og dermed forøge kendskab og brand. Og måske booste salget, hvem ved?

Kendis-fights, bloggere og links

Af de nyere eksempler kender vi herhjemme også til kendisfighter mellem danske kendte over sociale medier, hvor måske især Lasse Rimmers updates og diskussioner huskes. Der findes også den kategori af kendte mennesker, som er blevet kendte direkte igennem sociale medier.

Bl.a. kender man det med sangere via Youtube og andre musikmedier socialt. Justin Bieber var oprindeligt blot et internetfænomen kendt fra private Youtube-videoer, men er nu meget mere end det og kendt for at tage en fed hyre for at optræde med playback til stort opsatte koncerter. Herhjemme har vi set lidt det samme med fænomenet Benjamin lasnier, der blev kendt for at lægge billeder ud af sig selv på nettet – og senere blev sanger.

Vi har her i link-artiklen forsøgt på bedste social medie-vis at videregive nogle fede hjemmesider, som I kan klikke jer videre på , hvis I vil vide mere om denne medieudvikling. God fornøjelse med læsningen og kigningen af videoer, ikke mindst!

God weekend her fra Link-Blog.dk