Link-nørden finder en billig ejendomsmægler på Frederiksberg

En god ejendomsmægler til en billig penge kan være svær at finde ifølge erfaringerne på Link-blog.dk hvor vi dagligt nørder igennem med at finde link og tendenser på internettet. Men ikke på Frederiksberg, hvor ABC mæglerne holder til. Træd inden for og bliv mødt af en professionel kunderådgivning og en særdeles god service. Her er service og lokalkendskab i højsædet.

Her finder du for en gangs skyld en ejendomsmægler, som er fri som fuglen. ABC er ikke bundet op af en stor, dyr kæde. Sæt dig roligt tilbage i stolen, nyd kaffen og de nye aviser. Hos ABC på Frederiksberg er der ikke langt fra første kontakt, til boligen er solgt.

En stedkendt mægler på Frederiksberg

Egentlig kunne ABC mæglerne lige så godt starte deres eget turistbureau – så velkendte er de på Frederiksberg. Det er virkelig et området, hvor du finder den ene ejendomsmægler kæde efter den anden. Alle de kæder spænder nærmest spænder ben for dig – og også for andre uskyldige huskøbere, som blot forsøger at finde en ny billig bolig på Frederiksberg. Hverken vil eller de ønsker jo at falde over kæderne og deres al for dyre markedsføring.

Tag turen ned ad Gl. Kongevej til du kommer til Falconér Allé. Så drejer du skråt til højre, balancerer sidelæns hendad fortorvet og lander i en herlig lille Frederiksberg café med ordentligt brød og kaffe. Det dufter så godt, at selv cyklisterne synger. Det er bare stedet! Et stenkast fra centrum af København og alligevel i det stille og rolige Frederiksberg, hvor en ejendomsmægler ikke tager en bondegård for at sælge en herregård. Du skal selvfølgelig se dig for og gå op ad trapperne til ABC.

Lejlighed på Frederiksberg med udsigt til villa

Mange jyder er desværre kommet ind med firetoget og kommet for skade at hoppe på den første den bedste ejendomsmægler. Men derfor behøver andre jo ikke at begå samme fejltagelse. Med fare at gentage migselv, vil jeg gerne slå et slag for at en billig ejendomsmægler på Frederiksberg finder lettest ved at kigge hos ACB.

Her er der både udsigt over gården og gaden og på toilettet dufter, der altid godt af frisk sæbe. Bollerne er ikke hjemmebagte men kaffen laver de selv. Den er importeret dirkete fra de varme lande sammen med en masse andre ting, som Link-blog.dk gemmer for sig selv. God jagt på boligmarkedet derude, nerds!

Alle link nerds kan finde info om bydelen eller kommunen Frederiksberg nu.

Beværtning på Frederiksberg
Dette foto er taget på en beværtning på Frederiksberg.