Lokal ejendomsmægler i Valby: Det handler om troværdighed

Der er en stigende tendens til, at danskerne fravælger de store ejendomsmæglerkæder, når de skal sælge deres bolig. Samtidigt lader det ikke til, at salærets størrelse har den store indvirkning på vores valg.

En lokal ejendomsmægler i Valby forklarer det med, at danskerne ønsker troværdighed når de skal købe eller sælge bolig. Troværdighed kan være mange ting, men det grunder i særdeleshed i et godt lokalkendskab:

”Vi ved hvad vi skal tage for en bolig, og hvad den kan sælges til. Derfor kan vi altid præsentere en pris for kunden, som vi ved vil genere et salg.” Siger ejendomsmægleren fra Valby, som hedder Frank Høholt.

Mange ejendomsmæglere reklamere med ”solgt eller gratis”, hvor man altså ikke skal betale salær hvis ikke boligen bliver solgt. Det vil vores ejendomsmægler i Valby aldrig tilbyde.

”Man ser jo, at de ejendomsmæglere ikke kan forholde sig objektivt til opgaven. Det sætter måske prisen unødigt lavt, så de er sikre på at få boligen solgt. De kan så at sige ikke tillade sig at have den samme mængde is i maven som vi kan.”

Om du er til det ”solgt eller gratis” eller en troværdig bolighandel hos ejendomsmægler Valby, er op til dig selv.

Lokal ejendomsmægler Frederiksberg: Det går godt

Boligmarkeder i København og i særdeleshed på Frederiksberg oplever stor fremgang. Hos en ejendomsmægler på Frederiksberg er meldingen klar: Det går godt.

Boligmarkeder på Frederiksberg har altid ligget i den gode ende i forhold til landsplan, men også her blev man ramt af finanskrisen i 2008, Nu er priserne og købevilligheden igen kommet op mærkerne, og man oplever i øjeblikket stor efterspørgsel på boliger hos ejendomsmægleren, der også dækker Frederiksberg.

”Frederiksberg har altid været populært, men aldrig så populært som nu.”

Frederiksberg er det sælgers marked, så hvis du overvejer at sælge din bolig på Frederiksberg, så kan du få en god pris for den netop nu.

Frederiksberg er især populært fordi man er meget tæt på byen, og samtidig bor i stille og fredeligt uden alt for mange larmende naboer. Frederiksberg C er klart det dyreste område, men også priserne i 2000 Frederiksberg er høje.

Ønsker man at købe eller sælge bolig, kan man altid kontakte en ejendomsmægler på Frederiksberg. F.eks. ABC Mæglerne, der er kendt for at være en relativt billig mægler og samtidig opretholde kvaliteten ifølge målinger på BOligsiden.dk