Blog om salgstræning og salg freelance

I denne blog skal det handle om noget meget vigtigt, som alle kan have gavn af at få lidt information og links omkring, nemlig salg. Altså hvordan du kan sparke salg i din virksomhed eller lære målrettede træning inden for salg i det job, du sidder i.

Der findes nemlig salgskontorer, som ikke er specialiseret i mødebooking eller telesalg, men salgstræning, oplæring og interim salgsledelse. Hvis en virksomhed f.eks. har behov for at få et klarere link mellem deres salgsstrategi og det der sker i det daglige, rykker en salgskonsulent fra firmaet ud for at rydde op og målrette salget i afdelingen.

I visse tilfælde vil eksempelvis firmaet Oxe & Cos konsulent sidde ude i den pågældende salgsafdeling og ringe og oplære på samme tid i en given periode, i andre tilfælde kræver det måske kun nogle timer oplæring og arbejde ad gangen. Salgstræning kan være mange ting, men det vigtige er klart at få tidsforbrug og salgsmateriale strømlinet i branchen eller sektoren, så bundlinjen kan blive reddet, mens tid er.

Link: Boost bundlinjen med salgstræning

Der findes som sagt flere firmaer inden for området, men Oxe og Co. er et af de mere velafprøvede og velrennomerede, som har et helt korps af sælgere og konsulenter at vælge imellem.

Du kan også anvende telemarketing-bureauer, men disse kontorer er typisk specialiserede i at lave salg eller mødebooking, ikke oplæring eller decideret salgsledelse af en afdeling i en periode. Du kan selvfølgelig også vælge at bide i det sure æble og hyre hjælp til freelancesalget, men ofte vil oplæring og strømlining af materialer samt kurser kunne give det bedste output i i hvert fald mindre virksomheder.

Nå, men har på Link-blog er vi jo kendt for at smide fede links om de temaer, vi beskriver og hjælper folk til mere viden omkring, så her er nogle hurtige af slagsen til jer alle:

Rekruttering af sælgere – Oxe og Cos recept på vellykket rekruttering af sælgere ude i virksomhederne.
Salg freelance – hvad mon sådan en freelancesælger kan gøre ved jeres salg (hint: Prøv at klikke)?

Hav en god dag og god fornøjelse med vores links som altid!

salg-freelance-og-salgstraning

One Comment