Kameraovervågning med link-guruen

Et hjem, der er sikret mod tyveri og overfald, er ikke altid en selvfølge. Derfor ser vi nørder her fra Link-blog.dk på temaet overvågningskameraer og indbrud hos private og erhverv. Kender du situationen, hvor du har travlt, når du skal ud af døren og undervejs tænker du: Åh nej, huskede jeg nu at låse hoveddøren?

Det slipper du for med en kodelås, som gør det simpelt for dig. Er døren lukket, så er den låset. I det hele taget er hoveddøren det sted, du skal fokusere først på i din sikring af hjemmet. Her kan du vælge en Ruko lås, fra den gode ende af skalaen.

Den bedste i sin klasse hedder Ruko D+ og CLIQ, og den giver dig sikkerhed i topklasse. Ruko har også lavet et andet fantastisk låsesystem. Combi 2 og 1100 hedder den prisvenlige løsning fra Ruko, som gør det muligt at kombinere forskellige sikkerhedssystemer i samme løsning. Det gør det surt for tyven. Måske vil han søge om mod vinduerne. Men her har du været forudseende og sat ekstralåse ved vindueshasperne.

Slap af med et alarmsystem

Skulle ListePer endelig være så heldig at komme indenfor, så møder du ham med en tyverialarm, som hyler ham ud af den. Her gør du klogt i at vælge en trådløs alarm, som er et perfekt til private hjem. Når du er væk fra hjemmet, behøver du ikke at bekymre dig om at komme hjem til et hjem, hvor der har været indbrud. Du kan med et IP-kamera følge med i, hvad der sker i hjemmet.

Du anskaffer dig en overvågningspakke, som inkluderer kamera og harddisk til at optage eventuelle gerningsmænd. Og du behøver ikke at se 30 dages bånd igennem for at afsløre tyveknægtene. Du indstiller blot maskinen til kun at optage, når der er bevægelser i billedet. Endelig gælder de gængse råd om at tænde en smule lys, trække gardinerne en smule for og i det hele taget lade som der er beboet. Men det kan være svært altid at regne med nabohjælp til at tømme postkassen.

Det er her tyverisikringen kommer til sin ret og sikrer dig en god nattesøvn.