Link til Farsentours.dk – Danmarks fedeste ungdomsrejse-site!

Farsentours.dk er et splinternyt ungdomsrejse site, der tilbyder de seneste nyheder, tilbud og artikler om alle slags ungdomsrejser til fede fest-destinationer i Europa. Hvad enten du er til sol og sommer, sne og afterski eller storby party er udbudet stort – med andre ord, der er noget for enhver smag, også link-nørder der læser Link-blog.dk!

På Farsentours.dk giver vi dig et overblik over alle de forskellige muligheder – uanset om du allerede har bestilt din næste ungdomsrejse eller blot er på udkig efter inspiration!

En ungdomsferie er den fedeste ferieform for dig og vennerne – på alle destinationer bydes på et super fedt og hektisk natteliv samt gode muligheder for at slappe af ved hotellernes pool-områder og lækre sandstrande eller give den gas paa kæmpe storby-diskoteker eller til afterski efter en tur på pisterne!

Tusindvis af festglade unge strømmer hvert år til syden i sommerferien for at mødes med venner men også møde nye bekendte og vigtigst af alt, have en sjov uge eller to. Med events som skumfest, pubcrawl, beachparty og så videre, er det ikke svært at vælge en ungdomsferie fremfor at blive hjemme hos forældrene!

Hvis du har været sydpå de sidste mange somre og trænger til nye udfordringer, kan du med god samvittighed skifte strand destinationen ud med sne og pister eller en storby.

Med samme høje stemning hele ugen, befinder du dig nu i sneen på ski eler snowboard om dagen, og mødes med alle de andre festglade unge til afterski! Ski ungdomsrejser er et fedt ungdomsferie alternativ, som skal prøves! Alternativt skal I overveje en storby ungdomsrejse til f.eks. Prag.

Læs meget mere om mulighederne og de seneste tilbud på Farsentours.dk.

Farsentours® er en del af Farsen imperiet, der tilbyder de seneste nyheder, tilbud og inspiration om ungdomsrejser fra Danmark til bl.a. Alanya (Tyrkiet), Sunny Beach og Golden Sands (Bulgarien), Kreta og Kos (Grækenland), Aiya Napa (Cypern) samt Ibiza og Magaluf i Spanien og mange andre actionpacked rejsemål!

Siden år 2000 har Farsentours® arrangeret private ungdomsrejser til især sydens sommer og sol via bl.a. Ung Rejs, UpTours, DUF Rejser og Viby Ungdomsrejser.

Fra 2008 har fokus for Farsentours® været at holde de vilde unge opdaterede med de seneste nyheder og updates omkring ungdomsferie relaterede tilbud og rejsemål som bl.a. Alanya (Tyrkiet), Sunny Beach og Golden Sands (Bulgarien), Magaluf i Spanien og mange andre actionpacked rejsemål!

Billede002